15 Νοε 2008

Καρβέλας

Είχαμε δεν είχαμε το βρήκαμε πάλι το θέμα της εβδομάδας. Έκανε σήμα η Τροχαία στην αυτού εξοχότητα τον Καρβέλα να σταματήσει για τυπικό έλεγχο κι αυτός αφού το αγνόησε ανέπτυξε ταχύτητα, πέρασε 3 φανάρια με κόκκινο και κάποτε τον μπλόκαραν και τον συνέλαβαν. Θα μου πείτε τώρα και πού είναι η είδηση. Η είδηση λοιπόν είναι ότι ασχολείται όλη η Τροχαία Αττικής με τον κάθε ηλίθιο τσομπανο-γιεγιέ που νόμιζε ότι την είχε μεγάλη, αλλά δεν την είχε (την αναγνωρισιμότητα). Κι ενώ όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για την γνωστή πια και συνηθισμένη επίδειξη κλανομαγκιάς του τσιμεντόβλακα που δήλωσε κάποτε ότι στην τουαλέτα εμπνεύστηκε και έγραψε το φοβερό στίχο : "θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας/θα σου κάνω και μασάζ στα πόδια αν πονάς" τον οποίο και σέρβιρε για κατανάλωση ο πολύς Σάκης Ρουβάς, τελικά όλα έγιναν γιατί πολύ απλά το τζιπ ήταν "φορτωμένο". Τι θα πει με τι ήταν φορτωμένο ; Μα με ένα όπλο το οποίο κατείχε παράνομα (και ίσως και με ναρκωτικά αν κρίνω απ' τη σιωπή που προσπαθεί να επιβάλλει η Αστυνομία γύρω απ' το θέμα). Παιδί για υιοθεσία το ρεμάλι ...

1 σχόλιο:

Lea είπε...

Αφού, ο ηλίθιος δεν πάει να ζήσει στο χωριό του ή σε κάποια ήσυχη Επαρχία, καλά να πάθει. Διότι ξέρετε ποια θα ήταν η αντίδραση των μπάτσων εκεί: έλα μωρέ ο Καρβέλας είναι πάλι μαστουρωμένος. Και βέβαια, δεν θα χρειαζόταν να λογοδοτήσει σε κανένα.
Όμως, χάρηκα ιδιαίτερα με το γεγονός και την έκτασή του, διότι ξεμπροστιάζονται και άλλα πρόσωπα της Ελληνικής επικαιρότητας (και εννοώ τον Τριανταφυλλόπουλο που έκανε ειδική εκπομπή για την ασυλία Καρβέλα) και όλοι οι άλλοι, που αντί να τον συμβουλέψουν να ηρεμήσει και να ζαρώσει όπως λέμε και στο χωριό μου, σκηνοθετούν απολογίες νηπιαγωγείου.
Εμείς όμως όταν πέφτουν οι μάσκες, το απολαμβάνουμε...