12 Απρ 2012

Και ξαφνικά Άκης

Κι έτσι ξαφνικά, την ημέρα της προκήρυξης των εκλογών μάλιστα, μας προέκυψε Άκης. Μια κακοσκηνοθετημένη. προετοιμασμένη, σύλληψη-οπερέτα μπροστά στις κάμερες και με δηλώσεις του συλληφθέντα (!!!) στα "μαρκούτσια". Δε θα μείνω βέβαια στο στημένο της υπόθεσης κι ούτε στο επικοινωνιακό (που φρονώ ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ), ούτε στη συγκυρία. Θέλω να υπογραμμίσω το πόσο χαχόλους μας θεωρούν και πιστεύουν ότι με μια σύλληψη-κωμωδία απάντησαν στο παλλαϊκό αίτημα για τιμωρία των ενόχων της πολιτικής ή ότι θα εκτονωθεί μέρος της λαϊκής οργής λίγο πριν ο "κυρίαρχος λαός" πάει να ψηφίσει. Στο σημείο αυτό να θυμίσω ότι πολλές δικογραφίες έχουν χαθεί (λόγω παραγραφής των αδικημάτων). Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι περίμεναν να γίνει 73 χρονών ο Άκης παντελώς "ξεδοντιασμένος" πολιτικά κι ανενεργός πια για να προβούν σ' αυτή την επικοινωνιακή (και μόνο) κίνηση. Α, ξέχασα η Ελληνική Δικαιοσύνη κινείται με τους δικούς της ρυθμούς και δεν επηρεάζεται (μα καθόλου) απ' το περιρρέον πολιτικό σκηνικό. Καλό, ε ; Τέλος πάντων δεν πρόκειται να βγει τίποτα ουσιαστικό απ' τη σύλληψη αυτή παρ' εκτός αν προχωρήσει η Πολιτεία σε δήμευση περιουσιακών στοιχείων που αποδεδειγμένα προέκυψαν από χρήματα που προήλθαν απ' τις μίζες. Ας είναι καλά όμως οι "κρατούντες" που με τον τρόπο τους μας υπενθυμίζουν πόσο πρέπει να τους σιχαινόμαστε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι εκπληκτικο το ποσο βοδια μας θεωρουν. καποιος το σκεφτηκε κ ειπαν οι αλλοι, ενταξει να τον χωσουμε μεσα κ να δειξουμε οτι θα βαλουμε το μαχαιρι στο κοκαλο. και τοτε το κανανε πραξη. ειναι σαν το γνωστο καρτουν με τη γιαγια που πλεκει χρονια την ιδια καλτσα κ εχει φτασει η καλτσα τα 3 μετρα. κ ξαφνικα καποιος προσπαθει να μας τη φορεσει κ πιστευει οτι θα αρεσει κ θα το εκτιμήσουμε...

μανωλης

chessman είπε...

Σωστό. Αν ήταν να γίνει κάτι με ουσία έπρεπε η Ελληνική Δικαιοσύνη να δράσει καμιά 15αριά χρόνια νωρίτερα που και το μέγεθος του (κάθε) Άκη ήταν διαφορετικό και δεν θα είχε μεσολαβήσει κι όλο αυτό το χάλι με την ala cart "απονομή δικαιοσύνης" που την κατέστησε παντελώς αναξιόπιστη.