29 Μαΐ 2011

Για όποιον αποφεύγει τα "αποκλίνοντα" σχόλια ...

Σήμερα αποφάσισα να ανεβάσω εδώ ένα σχόλιό μου που δε μου το ενέκρινε και το έθαψε ο πολύς Θεοδωράκης στο blog-ο-site του μια που όπως θα δείτε στέκεται και μόνο του χωρίς δηλαδή το αρχικό κείμενο πάνω στο οποίο γράφτηκε :

Φτάνει ρε παιδιά. Πόση παπάρα μπορεί ν' αντέξει ένας άνθρωπος ; Αοριστολογίες, καταγραφές, καταγγελίες, κατηγορίες, κρίσεις, επικρίσεις και κουβέντα να γίνεται να γράφουμε καμιά πίπα να γεμίζει το blogάκι μας. Καμιά πρόταση επί του πρακτέου θ' ακούσουμε ; Ο Αντωνάκης στο κάτω-κάτω έκανε και μια πρόταση συμφωνεί δε συμφωνεί ο κάθε πεφωτισμένος bloger. Ο ΓΑΠ που έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να προτείνει και να εφαρμόζει πολιτικές πού είναι ; Δεν είμαι υπέρ του ενός ή του άλλου (οι σωτήρες πέθαναν μαζί με το "γύψο" τους) αλλά επιτέλους αν είναι να λέμε ή να γράφουμε ας προτείνουμε και τίποτα. Αλλιώς υπομονή, καρτερικότητα, προσευχή και νηστεία. Και πάνω απ' όλα ΣΙΩΠΗ !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ.
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΝΤΑΜ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ

chessman είπε...

Δεν την ξεχνώ, απλά έχει ήδη μπει στο μπουκάλι με τη φορμόλη και όταν δεις ν' ανεβαίνει που και που καμιά μπουρμπουλήθρα μου ζητάς να σχολιάσω. Ε, και τώρα περί αυτού πρόκειται. Άλλωστε είναι σαφές από την ως τώρα στάση, λεγόμενα, ψήφους της στη Βουλή ότι έχει δηλώσει πλήρη υποταγή στο ΠΑΣΟΚ απ' το οποίο και προσδοκά τον όποιο ρόλο της στη ζωή. Διότι πολύ απλά μετά τις εκλογές οψέποτε γίνουν, θα πάει εκεί ακριβώς που βρίσκονται τα μπουκάλια φορμόλης με κάτι Παπαθεμελήδες, Στεφανόπουλους, Μάνους, Τσοβόλες κλπ ελπιδοφόρα απολιθώματα της πολιτικής ζωής της Ελλάδας.